Maten grafmonumenten begraafplaats Eikevelden Geel België

Maatvoering grafmonumenten kerkhof Eikevelden in Geel, België

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder kunt u zien welke voorschriften en eisen de begraafplaats Aartselaar in Belgë stelt aan een grafmonument of gedenkteken. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. De dikte verschilt wel. Glas kan veel dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer). Een grafmonument van natuursteen heeft vaak een minimale dikte van 60 of 80 mm dik. Een glazen gedenkteken of grafmonument wordt door ons uitgevoerd in een dikte van 19 mm.

Wij streven ernaar de informatie van de begraafplaats Aartselaar in België compleet te maken en staan open voor aanpassingen van de maten van grafmonumenten. Wilt u nieuwe informatie toevoegen? Laat het ons weten via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Terug naar lijst begraafplaatsen

Adresgegevens

Kerkhof Eikevelden
2440 Geel
België

Maatvoering en plaatsing

Voor de gedenktekens mogen alleen duurzame materialen worden gebruikt, zoals natuursteen, glas, roestvrij staal, keramiek of duurzame kunststoffen die niet verkleuren, vorstbestendig zijn en niet breken. De glazen grafmonumenten van Bosch glaskunst zijn getest op deze invloeden.

  • Grafmonument voor eigen graf:
    • Liggend: 100 x 200 x 125 cm (l x b x h))
    • Staand: 70 x 155 cm (b x h)
  • Kindergraf:
    • Liggend: 70 x 100 cm (b x h)

Glazen grafmonumenten en urnen zijn toegestaan.

Met deze voorschriften en eisen voor grafstenen en gedenktekens op kerkhof Eikevelden maken wij unieke en persoonlijke grafmonumenten in verschillende materialen zoals, glas, rvs, natuursteen en cortenstaal. Wilt u meer weten?

contact

 

Bosch Glaskunst heeft meerdere grafmonumenten op kerkhof Eikevelden in Geel (België) geplaatst, waaronder:
 

Glazen grafmonument gecombineerd met zwart granieten omranding en zerk gezoet en een zerk van glas, tekening en tekst van kinderen en een brievenbus. Grafmonument voor Giljon

Glazen grafmonument met twee plaquettes, kleurenfoto van Giljon en een koi van glas.

Meer over dit grafmonument

 

Voorbeelden en inspiratie

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen