Maten grafmonumenten Aartselaar België

Maatvoering grafmonumenten begraafplaats Aartselaar in België

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder kunt u zien welke voorschriften en eisen de begraafplaats Aartselaar in Belgë stelt aan een grafmonument of gedenkteken. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. De dikte verschilt wel. Glas kan veel dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer). Een grafmonument van natuursteen heeft vaak een minimale dikte van 60 of 80 mm dik. Een glazen gedenkteken of grafmonument wordt door ons uitgevoerd in een dikte van 19 mm.

Wij streven ernaar de informatie van de begraafplaats Aartselaar in België compleet te maken en staan open voor aanpassingen van de maten van grafmonumenten. Wilt u nieuwe informatie toevoegen? Laat het ons weten via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Adresgegevens

Begraafplaats Aartselaar
Lindelei
Aartselaar
België

Maatvoering en plaatsing

Voor de gedenktekens mogen alleen duurzame materialen worden gebruikt, zoals natuursteen, glas, roestvrij staal, keramiek of duurzame kunststoffen die niet verkleuren, vorstbestendig zijn en niet breken. De glazen grafmonumenten van Bosch glaskunst zijn getest op deze invloeden.

 • Grafmonument voor eigen graf:
  • Liggend: 250 x 98 cm (l x b)
 • Grafmonument voor algemeen graf:
  • Liggend: 50 x 98 cm (l x b)
 • Kindergraf 
  • Liggend: 100 x 60 cm (l x b)
 • Urnengraf of een nis
  • ​Bestemd voor één persoon en wordt gedurende een periode van 10 jaar bewaard.
 • Strooiweide
  • Nabij elke strooiweide wordt een herdenkingszuil opgericht waarop herdenkingsplaatjes kunnen worden aangebracht van overledenen van wie de as is uitgestrooid op de gemeentelijke begraafplaats. De herdenkingsplaatjes kunnen worden besteld via het gemeentebestuur.

Glazen grafmonumenten en urnen zijn toegestaan.

Met deze voorschriften en eisen voor grafstenen en gedenktekens van de begraafplaats Aartselaar maken wij unieke en persoonlijke grafmonumenten in verschillende materialen zoals, glas, rvs, natuursteen en cortenstaal. Wilt u meer weten?

contact

 

Bosch Glaskunst heeft meerdere grafmonumenten op Begraafplaats Aartselaar in België geplaatst, waaronder:

 

Glazen grafmonument gecombineerd met zwart granieten omranding en zerk gezoet en een zerk van glas, tekening en tekst van kinderen en een brievenbus. Grafmonument voor Sarah

Een glazen plaquette met kleurenprint in combinatie met zwart graniet gezoet, tekst en tekeningen van de kinderen en een brievenbus.

Meer over dit grafmonument

voorbeelden en inspiratie

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen