Glazen award Machtigste persoon INTO Business

Uitreiking Machtigste persoon 2017

In december 2017 is de door Bosch Glaskunst ontworpen en gemaakte award 'Machtigste persoon' uitgereikt aan Rob Steijn (Zoetermeer) en Erik Versnel (Leiden). Deze award past in het rijtje van andere vervaardigde awards en trofeeën voor andere gerenommeerde opdrachtgevers. Michel: “Al heel wat glazen awards, trofeeën, prijzen en geschenken vonden de afgelopen jaren hun weg naar personen of bedrijven die met een glazen object zijn bedankt, beloond of in het zonnetje gezet.”

Ambachtelijke glasbewerkingstechnieken
De plaquette is een compositie van drie glaspaneeltjes op een glazen voetplaat, afgewerkt met siliconendopjes. Het eerste paneel geeft door middel van brandschildering het logo en de editie weer van INTO Business en de naam van de winnaar. Het tweede paneel is een lichtdoorlatende kleurenfotoprint van de winnaar. Het derde paneel vermeldt de naam van de award, eveneens transparant in een gematteerd gezandstraald vlak. Deze drie paneeltjes zijn door middel van een UV-lijmtechniek op de voetplaat verlijmd. Door een object te personaliseren met de naam van de ontvanger wordt het uniek en krijgt het meerwaarde.

Voorbeelden glazen awards

Naam- en logoborgen en bewegwijzering
Behalve de awards ontwerpt en realiseert Bosch Glaskunst ook andere gepersonaliseerde objecten die interessant zijn voor afname en gebruik door het bedrijfsleven, zoals kunstobjecten, gezandstraalde water- en wijnflessen, bedrijfsnaamborden en -logo's. Uit glas vervaardigde borden en bewegwijzering zijn duurzaam en krasvast en bieden een langdurige frisse uitstraling.

Chique en functioneel
Glas is ook goed te combineren met andere materialen zoals roestvrij staal (rvs) aluminium, hout of cortenstaal en voor functionaliteit kan geïntegreerde ledverlichting worden toegepast. Met chique uitziende naam- en bewegwijzeringsborden en interieurdecoraties voelen bezoekers zich welkom en weten zij snel de weg te vinden binnen een kantoor- of bedrijfspand. Bovendien is alles praktisch in schoonmaak en onderhoud.

bedrijfsnaamborden en -logo's

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen