Voorbeelden glazen awards

Bosch Glaskunst maakt awards of troffeeën van glas en in combinatie met andere materialen, geheel naar uw wensen en specificaties. Wij maken alle awards in eigen productie en leveren daarom snel, ook vanaf één exemplaar.

Een relatie bedanken voor de samenwerking, jarenlang succesvol dealer zijn van een product, het leveren van een grote prestatie of het deelnemen aan een belangrijk event: zomaar een aantal voorbeelden waar onze glazen awards toepasbaar voor zijn.

De teksten en afbeeldingen worden gezandstraald en eventueel ingekleurd door middel van de brandschilder-techniek. In combinatie met verschillende randafwerkingen zoals poli(strak), gekapt, gebrokkeld of verstek ontstaat er een mooi geheel. Bovendien werken we met glas achter glas om de glazen award extra diepte te geven. De award kan worden geplaatst op een glazen voet of als hangend opbject aan de muur bevestigd door middel van afstandhouders van roestvast staal (rvs).

Zelf of samen ontwerpen
U kunt een eigen ontwerp aanleveren of onze kunstenaars ontwerpen samen met u een award, waardoor er elke keer weer een uniek exemplaar ontstaat. Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de productie van de glazen awards. 

Wilt u inspiratie opdoen of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van awards die wij onlangs hebben gemaakt en zijn uitgereikt. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, het aanvragen van een offerte of andere vragen.

contact
 

Glazen award zoetermeer en leiden Award 'Machtigste persoon' van....Zoetermeer en Leiden

Glazen award met fotoprint. Uniek en persoonlijk gemaakt voor de 'Machtigste persoon' in Zoetermeer en Leiden. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt door Into Business.

Ontdek meer

 
 

Glazen award Sarina Wiegman Sarina Wiegman award 

Glazen award met fotoprint. Uitgereikt aan Sarina Wiegman in het voetbalstadion van Ado in Den Haag.

Ontdek meer

 

Winterfair festival 

Glazen award met fotoprint voor het lekkerste Winterbier, uitgereikt in Zoetermeer tijdens de Winterfair 2017.

Ontdek meer

 

Glazen schoen of muiltje Glazen schoen

Een schoentje van glas is een altijd passend cadeau, award of prijs voor speciale gelegenheden waarin naam, data of afbeeldingen gezandstraald kunnen worden.

Ontdek meer

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen