Urn van glas

Mogelijkheden van glazen urnen

Bij een urn van glas zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos omdat het glas met de mond wordt geblazen en met de hand wordt gevormd. Zo bepaalt u altijd zelf de kleuren en gewenste vorm. Van een glazen urn druppel tot mini urn van glas. Het is zelfs mogelijk om een glazen urn te maken met foto en/of teksten. Een glazen urn is in alle opzichten uniek.

Bekijk glazen urnen & prijzen

Een persoonlijk ontwerp, herinneren in detail

Bosch Glaskunst staat voor persoonlijke aandacht op elk vlak. Onze glaskunstenaars luisteren en vertalen uw wensen naar een bijzonder ontwerp. Een urn van glas wordt tot in de kleinste details vervaardigd. Denk hierbij ook aan het verwerken van tekeningen, foto’s en teksten. De urn van glas die wij voor u maken past in uw interieur of op een urnengraf / grafmonument en kenmerkt de persoonlijke karakteristieken van degene die u wilt herinneren.

Belangrijk om te weten bij een urn van glas

Glazen urnen zijn er in overvloed en dat brengt ook kwaliteitsverschillen mee. Van goedkope Chinese makelij of handgemaakt door Nederlandse glasblazers. Het verschil tussen goedkoop en goed is vaak op een foto niet te zien. Ons advies is daarom vooral om urnen in het echt te bekijken én te voelen. Onze glasblazers maken al sinds 1996 glazen urnen en asbestemmingen van glas. Zo hebben we ook een eigen unieke collectie glazen urnen vervaardigd om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Soms worden onze eigen gemaakte urnen zo mooi gevonden dat ze direct worden gekocht en meegenomen.

Bekijk ons stappenplan

Daarom koopt u een glazen urn bij Bosch Glaskunst

  • 100% Nederlandse ambacht & kwaliteit
  • Uniek en bijzonder, van ontwerp tot realisatie
  • Urnen vervaardigt met dikwandig glas
  • Extra dik en stevig dus ook geschikt voor buiten
  • Onderhoudsarm en lange levensduur
  • Zekerheid-procedure bij de as-afhandeling
  • Een waar kunstwerk waar u graag naar kijkt

Bezoek onze inspiratievolle showroom & atelier

Een bezoek aan onze inspiratievolle showroom & atelier in Zoetermeer is zeker de moeite waard. Hier laten we u graag de vele mogelijkheden van glazen urnen en asbestemmingen zien. U zult versteld staan op welke manieren wij as in glas kunnen verwerken. Samen maken we iets bijzonders.

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen