Uniek relatiegeschenk of kerstgeschenk

Een wijnfles met een onuitwisbare indruk

Wilt u voor uw klant(en) en/of leveranciers met een bijzonder relatie- of kerstgeschenk voor de dag komen? Bij Bosch Glaskunst zandstralen en graveren we alle soorten flessen op een unieke wijze. Een persoonlijk gezandstraalde of gegraveerde (wijn)fles heeft een hoge attentiewaarde, waarmee u een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw zakenrelaties.

Champagnefles Clooney

 

Voorbeelden verschillende persoonlijke wijnflessen

Werkwijze

Wij gaan met u in gesprek en zetten uw wensen om in een ontwerp. Bijna elke afbeelding en tekst kunnen wij creëren. Na uw goedkeuring gaan wij aan de slag met de bewerking van de fles. Door langdurig een zandstraalbewerking uit te voeren, frezen wij een klein laagje van de fles af. Teksten en logo’s blijven glanzend glas en de rest mat glas. Na het schoonmaken van de fles verpakken wij de (wijn)fles in een luxe houten (wijn)kist of een praktische kartonnen doos. Deze doos is een speciaal ontworpen verpakking voor de (wijn)fles, waardoor het lijkt alsof de fles in het midden zweeft. 

 

Verpakking

Wij kunnen in overleg bijna alle soorten verpakking leveren. Wij beschikken ook over de mogelijkheid om uw persoonlijke wijnfles te verpakken in een half transparante draagtas of een houten kistje. De houten wijnkist kan desgewenst ook van een luxe binnenzijde worden voorzien. Indien u zelf de verpakking wil regelen, kan dat natuurlijk ook. Onze adviseurs helpen u hierbij graag.

 

(Internationale) verzending

U kunt uw bestelde relatie- of kerstgeschenken bij ons atelier ophalen. Wij zorgen voor een kopje koffie. Het voordeel is dat u de fles(sen) persoonlijk kunt uitdelen aan uw relatie(s). Dit gebaar stellen mensen zeker op prijs en u versterkt u hiermee het zakelijke contact. Namens u als persoon of uit naam van uw bedrijf bezorgen wij ook (inter)nationaal uw relatiegeschenken. Met diverse vervoerders hebben wij afspraken gemaakt uw bestelling in genoemde speciale kartonnen (wijn)verpakking met uw naam en bedrijfslogo overal ter wereld te bezorgen.

Prijzen

De kwaliteit van de wijn of andere drank bepaalt wat de (wijn)fles kost. Wij werken nauw samen met diverse wijnhuizen en wijnimporteurs. Hierdoor kunnen wij u voorzien van een goed wijnadvies, passend bij uw zakenrelatie. Uiteraard kunt u ook zelf de gewenste fles(sen) bij ons aanleveren. Op basis van de gewenste glasbewerking op of aan de fles en het aantal dat u wilt bestellen, maakt onze adviseur een offerte. 

Snelle levertijd

De levertijd van deze wijnflessen met een persoonlijke tekst of eigen logo is gemiddeld vijf werkdagen na goedkeuring van het ontwerp of de lay-out. Indien u het ontwerp van de wijn- of champagnefles voor 16 december goedkeurt, zorgen wij voor levering voor Kerst.

Nog voor kerst 2019 een originele indruk maken? Vraag dan hier een offerte aan of bel direct 

Vraag uw offerte aan bij Bosch Glaskunst

Met deze gegevens kunnen wij u snel en vrijblijvend een gepaste offerte toesturen.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in