Prijzen grafmonumenten, grafstenen & grafzerken

Wat kost het maken van een grafsteen?

Een terechte vraag waar we tijdens het adviesgesprek uitgebreid bij stil zullen staan. De kracht van Bosch Glaskunst is het ontwerpen en vervaardigen van grafmonumenten, grafstenen en grafzerken op maat. De uiteindelijke prijs is hierbij afhankelijk van het te gebruiken materiaal, afmetingen, bewerkingen, hoeveelheid tekst, foto’s, tekeningen en afbeeldingen en eventuele accessoires. 

Maatwerk is niet per se duurder, wel persoonlijker

Op basis van uw wensen en beschikbare budget maken wij altijd een bijzonder en uniek grafmonument op maat. Persoonlijk herinneren tot in detail, daar staan we voor. Wij rekenen u graag voor dat de prijs van een grafmonument op maat niet per se duurder hoeft te zijn dan een standaard gedenkteken uit een of andere productcatalogus. Wij maken al een glazen grafmonument voor €890,- inclusief btw en plaatsen binnen een straal van 60 km rondom Zoetermeer.

Prijsoverzicht basismodellen glazen grafmonumenten

Basismodel A – Lessenaar: € 990,- incl. btw en plaatsen

Glazen grafmonument basismodel A is geplaatst op een kunststof lessenaar met dibond achterplaat in een RAL-kleur naar keuze. Hier ziet u een aantal voorbeelden van een voorbeeld grafmonument model A.

 

Bekijk alle specificaties

 

 

Basismodel B - Staande grafzerk: € 1.500,- incl. btw en plaatsen

Glazen grafmonument basismodel B is een staand model in een betonnen fundering voorzien van diep gestraalde teksten.

Bekijk alle specificaties

 

Basismodel C - Omranding/Lessenaar: € 2.350,- incl. btw en plaatsen

Glazen grafmonument basismodel C is uitgevoerd met een granieten omranding en in het midden een lessenaar zoals basismodel A.

Bekijk alle specificaties

 

 

Basismodel D - Omranding/Staande grafzerk: € 2.650,- incl. btw en plaatsen

Glazen grafmonument basismodel D is uitgevoerd met een granieten omranding en in het midden een staande grafzerk zoals basismodel B.

Bekijk alle specificaties

 

 

De mogelijkheden bij Bosch Glaskunst zijn eindeloos

Bijzondere grafmonumenten op maat, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Een bezoek aan onze inspiratievolle showroom & atelier in Zoetermeer is dan ook zeker de moeite waard. Inspiratie, ideeën en een persoonlijk advies op elk vlak. U bent altijd welkom.

Glazen grafmonumenten