Exclusieve gedenkstenen en grafmonumenten

Vakmensen van Bosch Glaskunst ontwerpen, produceren en plaatsen exclusieve grafmonumenten en gedenkstenen.

Vaste contactpersoon

Een van onze deskundige adviseurs gaat samen met u in gesprek en blijft van ontwerp tot plaatsing van het grafmonument uw vaste contactpersoon. Tijdens het eerste gesprek maken we op basis van uw informatie en wensen een schets; de eerste stap naar een persoonlijk en exclusief gedenkteken.

Gedetailleerd ontwerp

In de schets zijn nog niet alle besproken details verwerkt. Daarom maken we op voorhand een gedetailleerd ontwerp. Zodra het ontwerp klaar is, nemen wij contact met u op om het te bespreken. We laten u monsters zien van het gekozen materiaal en de bewerkingen. In deze fase kunt u nog aangeven of u details wilt aanpassen.

Plannen

Naast glas gebruikt Bosch Glaskunst materialen zoals natuursteen en versteend hout (foto). Nadat u het ontwerp voor het gedenkteken hebt goedgekeurd, gaan we de benodigde materialen uitzoeken en/of bestellen. Omdat uw persoonlijk ontwerper dit traject zelf begeleid, garanderen we u dat het grafmonument of de grafsteen ook kwalitatief goed gemaakt wordt met de juiste materialen en alle persoonlijke details die we met u hebben besproken.

Meehelpen

Omdat een exclusief grafmonument zo persoonlijk is, betrekken wij u graag bij de productie. Onder onze deskundige begeleiding kunt u zelf een stuk natuursteen zagen, glas snijden en de naam en datum in het grafmonument aanbrengen.

Controle

Zodra alle onderdelen voor het gedenkteken geproduceerd zijn, controleren we alle delen stuk voor stuk. Nadat wij een proefopstelling in ons atelier hebben gemaakt, krijgt u de gelegenheid te komen kijken of wij alles naar wens hebben uitgevoerd.

Plaatsen

Na overleg met de begraafplaats voor plaatsing van het gedenkteken nemen we contact met u op. Omdat er die dag geen uitvaart op de begraafplaats is, nemen we alle tijd om het grafmonument te plaatsen. Ook hier kunt u bij aanwezig zijn en indien u het fijn vindt meehelpen bij het plaatsen van uw exclusieve herinnering aan uw dierbare.

Contact

Een aantal dagen na plaatsing van het grafmonument nemen wij contact met u op. Wij verstrekken u de laatste informatie en beantwoorden graag uw vragen.

Onderhoud

Wij onderhouden alle grafmonumenten en gedenkstenen op incidentele- en op contractbasis

Meer weten?

Heeft u een idee en wilt u weten of dat uitvoerbaar is? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op