Reparatie glas-objecten en glaswerk

Glasbewerkingen voor repareren van glas-objecten en glaswerk

Een van onze specialisaties is het repareren van glas-objecten. De meeste objecten kunnen (onzichtbaar) worden verlijmd. Belangrijk daarbij is dat u alle glasstukjes heeft en er niets mee is gedaan. Resten van andere lijmsoorten verkleinen de kans het object nog te repareren is.

De meeste reparaties worden gelijmd met een professionele uv-lijm. Deze lijm hard uit door uv stralen. De lijmverbinding is enorm strek; sterker dan het materiaal en nagenoeg onzichtbaar.

In ons atelier beschikken wij ook over gereedschap en machines om glas te slijpen en te bewerken en te bewerken, zowel met de hand als machinaal. Hiermee voeren wij restauratiewerk uit waarbij het niet mogelijk is lijm te gebruiken. We slijpen delen van het glas weg of vervangen delen door nieuw geproduceerde glazen.

Afhankelijk van het object kunnen we ook delen opnieuw op of aan het glas maken door het object te verwarmen. Dat gebeurt in een van de blazerijen waar wij ook urnen en as-objecten blazen.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons bedrijf of de glasproducten die wij maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Contact

meer glasbewerkingen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen