Materialen

Eigenschappen en bewerkingstechnieken van glas in combinatie met andere materialen

Gebruik van het juiste materiaal is de basis van een uniek en geslaagd product. Of het nu gaat om een persoonlijk grafmonument of een bedrijfsnaambord; het mooiste resultaat wordt bereikt met de keuze van het juiste materiaal dat bij de persoon, omgeving of interieur past.

Bosch Glaskunst heeft ruim twintig jaar ervaring in het werken met en bewerken van materialen waaronder glas, cortenstaal, roestvast staal (rvs), hout en natuursteensoorten. Specialisten van het ambachtelijke bedrijf adviseren, ontwerpen en maken alle producten op maat.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met het ontwerpen en maken van grafmonumenten, urnen, keukenwanden, awards en (bedrijfs)naamborden, eventueel gecombineerd met andere materialen creëert Bosch Glaskunst het resultaat dat u voor ogen heeft. 

Hieronder vindt u een opsomming van materialen met voorbeelden van producten en informatie over de materialen waarbij Bosch Glaskunst specialistische- en ambachtelijke bewerkingstechnieken gebruikt. 

Voor een langdurig mooi en schoon product adviseren wij speciale reinigingsmiddelen te gebruiken voor genoemde materialen.

Tips voor onderhoud

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen