Serie Uniek glazen urnen

Met eigen glasblazers ontwikkelen en maken wij glazen urnen, asbollen en asbeelden. Samen met onze ontwerpers en kunstenaars ontwerpt u uw eigen persoonlijke urn. Hierbij kan kleur en het model van belang zijn, maar ook de grootte van de urn, afhankelijk van de wens of u de gehele hoeveelheid as in de urn wilt plaatsen. Alternatieven voor het bewaren van een deel van de as zijn: de as verdelen over meerdere kleine urnen of deels uitstrooien van de as

De serie Uniek van Bosch glaskunst

Bij de meeste glazen urnen wordt als basis gekozen voor een dekkende kleur glas, meestal wit, zwart of grijs. De serie Uniek kenmerkt zich juist door transparante ontwerpen, waarbij de as de basis vormt voor de urn. De as is dus zichtbaar. In combinatie met de verwerking van goud en zilver ontstaan er kunstzinnige ontwerpen die stuk voor stuk uniek zijn!

Hieronder ziet u voorbeelden van urnen uit de serie Uniek

 

nieuwe collectie glazen urnen

Glazen urn - United Colors

Schitterende exclusieve mondgeblazen urn met kleurschakeringen in blauw, rood en geel met details van zilver. De sluiting van deze urn is een holle kobaltblauwe met de mond geblazen buis. 

Meer informatie over deze urn

 

 

urn glas uniek serie Glazen urn - Serene Green

Schitterend exclusieve mondgeblazen urn met kleurschakeringen in geelgroen met oranje en details van zilver.  De sluiting van deze urn is een holle geelgroene met de mond geblazen buis. De buis is omwikkeld met opaak witte glazen draden. De sluiting is uitgevoerd in satijnglas.

Meer informatie over deze urn

 

Exclusieve glazen urn

Glazen urn - Mellow Yellow

Schitterend exclusieve mondgeblazen urn met kleurschakeringen in geel, rood en blauw met details van zilver. De sluiting van deze urn is een holle gele met de mond geblazen buis. De buis is omwikkeld met opaak donker rode glazen draden. De sluiting is uitgevoerd in satijnglas.

Meer informatie over deze urn

 

Exclusieve glazen urn

Glazen urn - Purple Oyster

Schitterend exclusieve mondgeblazen urn met kleurschakeringen in paars en geel in combinatie met de verwerking van zilver en goud. De sluiting van deze urn is een holle roze in een bocht getrokken en met de mond geblazen buis. De sluiting is uitgevoerd in satijnglas.

Meer informatie over deze urn

 

Exclusieve glazen urn Glazen urn - Red Oyster

Schitterend exclusieve mondgeblazen urn met kleurschakeringen in rood en paarse tinten in combinatie met de verwerking van zilver en goud. De sluiting van deze urn is een holle roodpaarse in een bocht getrokken en met de mond geblazen buis. De sluiting is uitgevoerd in satijn glas.

Meer informatie over deze urn

 

Glazen urn - Black and White

Schitterend exclusieve mondgeblazen urn met kleurschakeringen in zwartgrijs met oranje, wit en rood met details van zilver.  De sluiting van deze urn is een holle zwart met de mond geblazen buis. De sluiting is uitgevoerd in satijnglas.

Meer informatie over deze urn

 

Glazen urn met blad zilver, geel en blauw - Yellow Wrench 

Schitterend exclusieve mondgeblazen urn met kleurschakeringen in geel met blauw en details van zilver.  De sluiting van deze urn is een holle geelgroene met de mond geblazen buis. De buis is omwikkeld met opaak gele glazen draden. De sluiting is uitgevoerd in satijnglas.

Inhoud: +/- 2 liter

Meer informatie over deze urn

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen

 

Kenmerken van de serie glazen urnen Uniek

 

·       Unieke glazen urnen met de mond geblazen en met de hand gevormd.

·       Unieke wijze van sluiten, elke dop is volledig op maat gemaakt bij de glazen urn.

·       In bijna alle urnen uit deze serie is goud of zilver verwerkt.

·       Uniek bij deze urnen is de transparantie. Door de glazen urn volledig te vullen zorgt de as als basis voor de kleuren.

·       Unieke combinatie tussen satijn glas en helder glas

·       Alle glazen urnen kunnen in ons atelier gevuld worden en voorzien van persoonlijke gravure.