Unieke glazen urn met bladzilver, geel en blauw

 

Glazen urn Uniek serie – Yellow Wrench

Schitterende exclusieve mondgeblazen urn met kleurschakeringen in grijze, gele en blauwe accenten, gecombineerd met bladzilver. De urn heeft een dikke wand, waardoor deze tegen alle weersinvloeden bestand is.

De ruimte voor de as is deels transparant waardoor het zichtbaar is. Op verzoek kunnen we deze ruimte opaak (= dekkend) maken. De sluiting van deze urn is omwikkeld met gele draden glas. Achter de lichtblauwe stippen is een klein stukje bladzilver geplaatst dat craqueleert omdat de urn later nog groter in omvang is geblazen door de glaskunstenaar.

U kunt de glazen urn door ons laten vullen en laten voorzien van een afbeelding of een persoonlijke tekst.

  • Inclusief btw € 1.150,00

  • Afmetingen: 300 x 210 x 70 mm
  • Inhoud: circa 2 liter
  • Levertijd: circa 6 weken
  • Gewicht 4 kg (niet gevuld)

Alle glazen urnen worden door ons aan de hand van uw wensen en specificatie met de mond geblazen en met de hand gevormd.

NB: kleuren kunnen altijd afwijken.

Wilt u liever samen met ons een urn (laten) ontwerpen kan dat natuurlijk ook. Voor meer informatie over glazen urnen bel of mail een van onze ontwerpers of glaskunstenaars.

Bestelt u liever online? 

Ga naar de webshop

Andere urnen en informatie

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen