Grafmonumenten Wateringen

Maten grafmonumenten Algemene Begraafplaats te Wateringen

Bosch Glaskunst is gevestigd in Zoetermeer, grafmonumenten kunnen wij verzorgen door heel Nederland. Elk grafmonument of grafsteen wordt door ons eigenteam geplaatst. Wateringen  valt net als ’s-Gravenzande, De lier, Maasdijk en Naaldwijk onder de gemeente Westland. Hieronder kunt u zien welke eisen de begraafplaats Algemene Begraafplaats te Wateringen stelt aan het glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. De dikte verschilt wel glas kan veel dunner uitgevoerd worden dan natuursteen (graniet of marmer).

De regels zijn per begraafplaats verschillend. Het hele Westland heeft de zelfde regels als het gaat om de toegestane maten voor grafmonumenten of grafstenen. U kunt hieronder zien dat de maten voor de grafsteen op de algemene begraafplaats gelijk zijn aan het hele Westland (gemeentelijke begraafplaatsen in het Westland) en dat ST. Jan de Doper weer eigen regels heeft voor het plaatsen van een grafsteen, grafmonument of gedenkteken. Wij zijn constant bezig om de lijst zo volledig mogelijk te maken en staan altijd open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassing van de maten van de grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen laat het ons weten.

Begraafplaats: Algemene begraafplaats Wateringen

Waar: Julianastraat, Wateringen, Westland

Tel.(0174) 24 43 57

 • Grafmonument voor eigen graf:

  • 900x1800x900

 • Grafmonument voor algemeen graf:

  • 500x400 (Uitsluitend liggend grafstenen)

Glazen grafmonumenten toegestaan.

 

Begraafplaats: St. jan de Doper Wateringen

Waar: Herenstraat 162, Wateringen, Westland

Tel.(0174) 292316

 eigen graf:

  • 800x1800x1000

 • Grafmonument voor algemeen graf:

  • 500x400 500 mm hoog

Glazen grafmonumenten toegestaan.

Door onze jarenlange ervaring op de verschillende begraafplaatsen door heel Nederland kunnen wij u goed adviseren voor glazen grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens en urnen graven in combinaties met veel verschillende materialen zoals glas, natuursteen, rvs en cortenstaal. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen van rvs binnen onze producten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met deze regels en eisen van de begraafplaats voor grafstenen en gedenktekens kunnen wij een uniek en persoonlijk grafmonument ontwerpen en vervaardigen in verschillende materialen zoals, glas, rvs, natuursteen en cortenstaal.

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen