Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer

Maten grafmomumenten voor urnen van crematorium Meerbloemhof Zoetermeer

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. De maten voor een urnengraf bij crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer. Hieronder kunt u zien welke eisen de begraafplaats Meerbloemhof (Hoflaan) in Zoetermeer stelt aan het glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. Het crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer is een onderdeel van de begraafplaats Meerbloemhof, ook wel begraafplaats Hoflaan genoemd. Het crematorium is modern vormgegeven. De buitenzijde bestaat bijna geheel uit cortenstaal. Het beheer van crematorium Meerbloemhof is in handen van Monuta.

Informatie

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen crematoria volledig te maken en staan altijd open voor nieuwe informatie. Wilt u informatie toevoegen over crematoria Meerbloemhof in Zoetermeer? Laat het ons telefonisch weten of vul het contactformulier in.

Begraafplaatsen Zoetermeer

Adresgegevens

Crematoruim Meerbloemhof
Buitenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer

Telefoon 079 - 322 9311

Maatvoering en plaatsing

  • Urnen grafmonumenten
    • 50 x 50 x 50 cm glazen urnen en sierurnen bovengronds toegestaan.

Mogelijkheden asbestemmingen

Met eigen glasblazers vervaardigt Bosch Glaskunst glazen urnen en asbestemmingen op maat. Met de informatie over asbestemmingen op maat krijgt u inzicht en ideeen met betrekking tot alle mogelijkheden waarmee we u kunnen helpen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Urnen en asbestemmingen

Bosch Glaskunst heeft meerdere urnengrafmonumenten geplaatst bij crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer, waaronder:
 

Glazen urnengrafmonument met T-Ford, geplaatst bij crematorium Meerbloemhof Zoetermeer. Urnengrafmonument Leen

Modern en strak glazen urnengrafmonument met een historisch tintje, gecombineerd met een urn met as van geliefde huisdier. 

Meer over dit urnengraf

Gerealiseerde grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen