Grafmonumenten R.K. Bartholomeuskerk Poeldijk

Maten grafmonumenten begraafplaats R.K. Bartholomeuskerk Poeldijk, gemeente Westland

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder kunt u zien welke eisen begraafplaats R.K. Bartholomeuskerk in Poeldijk stelt aan een glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen voor een glazen of natuurstenen grafmonument zijn meestal gelijk. De dikte verschilt wel; glas kan dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer).

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen compleet te maken en ontvangen graag informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassingen van de maten van grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons weten via het contactformulier  of neem contact  op.

Begraafplaatsen Westland

Adresgegevens

Begraafplaats R.K. Bartholomeuskerk
Voorstraat 111
2685 EK Poeldijk

Maatvoering en plaatsing

  • Grafmonument voor eigen graf:
    • 80 x 180 x 100 cm 
  • Grafmonument voor algemeen graf:
    • 50 x 40 x 80 cm 

Glazen grafmonumenten toegestaan.

Op maat gemaakt

Met deze regels en eisen van de begraafplaats voor grafstenen en gedenktekens kunnen wij een uniek en persoonlijk grafmonument ontwerpen en vervaardigen in verschillende materialen zoals, glas, rvs, natuursteen en cortenstaal. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen en voorbeelden per product. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Glazen grafmonumenten

Wij hebben meerdere monumenten geplaatst op begraafplaats R.K. Bartholomeuskerk in Poeldijk, waaronder:
 

Grafmoument van graniet, ruwe kei, glas en gezandstraalde boot. Grafmonument Jan

Grafmonument van graniet, ruwe kei en glazen plaquette waarop een van onze kunstenaars Jans geliefde boot heeft gezandstraald.

Ontdek meer 

Glazen grafmonument in diverse grijstinten met lichtroze en persoonlijke tintjes zoals een vrachtauto, handen en foto. Grafmonument Margreet

Grafmonument met glazen plaquettes gecombineerd met granieten zerk en persoonlijk gemaakt met de vrachtauto, handen en foto.

Ontdek meer


 

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen