Grafmonumenten Beukenhof Schiedam

Maten grafmonumenten begraafplaats Beukenhof te Schiedam, Zuid-Holland

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder kunt u zien welke begraafplaatsen er bij ons bekend zijn in Schiedam en welke eisen de begraafplaats stelt aan het glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. De dikte verschilt wel; glas kan dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer).

Graven en urnen

De begraafplaats Beukenhof heeft een algemeen, Rooms Katholiek en een Islamitisch gedeelte met graven. Ook zijn er urnentuinen, urnenzuilen en een urnenmuur aanwezig, waar urnen grafmonumenten, glazen urnen of sluitplaten voor de urnenmuur geplaatst kunnen worden.

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen compleet te maken en staan open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassingen van de maten van grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons weten via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Adresgegevens

Crematorium en Begraafplaats Beukenhof
Burgemeester Van Haarenlaan 1450
3118 GR Schiedam
Telefoon 088 927 2250

Openingstijden toegang hoofdingang: het gehele jaar van 09:00 tot 16.30 uur
Kantoor: maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur

Maatvoering en plaatsing

 • Grafmonument voor eigen graf:
  • 190 x 90 x 90 cm (lengte x breedte x hoogte). Het gehele monument moet een gewapend betonnen fundering hebben van minimaal 6 cm dikte. Maximale hoogte van de grafbeplanting op het grafmonument binnen de maatvoering van het graf is 60 cm.
 • Grafmonument voor algemeen graf:
  • 50 x 50 cm (lengte x breedte) en bij voorkeur op een betonnen roef. Hierdoor kunt u teksten op de grafsteen of grafmonument beter lezen. Maximale hoogte van de grafbeplanting, uitsluitend eenjarige beplanting, losse bloemen en of steekvazen binnen de maatvoering van 80 x 80 is 30 cm.
 • Grafmonument voor een algemeen graf:
  • 190 x 90 x 90 cm (lengte x breedte x hoogte) of 50 x 50 cm (lengte x breedte) en bij voorkeur op een betonnen roef. Hierdoor kunt u teksten op de grafsteen of grafmonument beter lezen. Maximale hoogte van de grafbeplanting, uitsluitend eenjarige beplanting, losse bloemen en of steekvazen is 30 cm. 50 x 50 x 5 cm op roef omranding 80 x 80 cm.
 • Kindermonument eigen graf:
  • 140 x 50 x 50 cm (lengte x breedte x hoogte). (op de kinderakker) Maximale hoogte van de grafbeplanting op het grafmonument binnen de maatvoering is 30 cm.
 • Babygrafmonument voor een algemeen babygraf:
  • 50 x 50 x 50 cm (lengte x breedte x hoogte) (op de kinderakker) Maximale hoogte van de grafbeplanting op het grafmonument binnen de maatvoering is 30 cm. 140 x 50 x 50 cm maximale maat.
 • Urnenmonument:
  • 40 x 40 x 40 cm (lengte x breedte x hoogte). Bij een urnengrafmonumenten mogen uitsluitend eenjarige beplanting van maximaal 30 cm hoog, losse bloemen en of steekvazen binnen de maatvoering van 80 x 80 cm geplaatst worden.

Glazen grafmonumenten toegestaan. 

Met de voorschriften en regels van begraafplaats Beukenhof voor grafstenen en gedenktekens kunnen wij in goed overleg met begraafplaats Beukenhof een uniek en persoonlijk grafmonument ontwerpen en vervaardigen in verschillende materialen zoals, glas, rvs, natuursteen en cortenstaal. 

Met onze jarenlange ervaring op vele begraafplaatsen door heel Nederland, geven wij u gedegen advies over glazen grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens en urnen graven. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Bosch Glaskunst heeft meerdere grafmonumenten op begraafplaats Beukenhof in Schiedam geplaatst, waaronder:
 

Glazen grafmonument met paarse viooltjes en roodborstje voor Ina op begraafplaats Beukenhof in Schiedam. Grafmonument voor Ina

Een bloem- en kleurrijk monument voor Ina. De donkerblauwe glazen omranding in combinatie met de paarse kleuren geeft een frisse uitstraling.

Meer over dit grafmonument

 

 

Grafmonument met glas, zwart graniet en portretfoto. Grafmonument voor Jo

Strak en modern. Een fraai grafmonument voor Jo met grote kleurrijke portretfoto gecombineerd met glas en zwart graniet.

Meer over dit grafmonument

 

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen