Grafmonumenten begraafplaats Hofwijk Rotterdam

Maten begraafplaats Hofwijk Rotterdam

Grafmonumenten en urnen plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder kunt u zien welke eisen de begraafplaats Hofwijk in Rotterdam stelt aan een glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. De dikte verschilt wel; glas kan veel dunner uitgevoerd worden dan natuursteen (graniet of marmer). De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. 

De begraafplaats Hofwijk in Rotterdam heeft een algemeen en een Rooms-Katholiek gedeelte om begraven te worden. Ook is er een urnentuin en een urnenmuur aanwezig waar naast (glazen) urnen ook gedenktekens en grafmonumenten geplaatst kunnen worden.

Naar grafmonumenten

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen compleet te maken en staan open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassingen van de maten van grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons telefonisch weten of vul het contactformulier in. 

Terug naar lijst begraafplaatsen

Adresgegevens

Begraafplaats Hofwijk
Delftweg 230 
3046 ND Rotterdam

Maatvoering en plaatsing

 • Grafmonument voor eigen graf:
  • 180 x 80 x 100 cm maximale maat
 •  Grafmonument voor algemeen graf:
  • 50 x 50 x 5 cm tegel, geen bewerkingen toegestaan
 •  Urnenmonument:
  • 100 cm hoogte maximaal 50 cm doorsnee bovengronds
  • 100 x 50 x 80 cm maximaal als monument ondergronds

Glazen grafmonumenten toegestaan.

Met gestelde regels en voorschriften van Begraafplaats Hofwijk voor grafmonumenten, grafstenen, urnengraven van eigen-, algemene-, kinder- en urnengraven en gedenktekens ontwerpen wij persoonlijke grafmonumenten waarbij we gebruik maken van glas, natuursteen, ruwe kei, rvs, hout en cortenstaal. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen per product. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bosch Glaskunst heeft meerdere grafmonumenten op begraafplaats Hofwijk geplaatst, waaronder:
 

Grafmonument met golvende matglazen plaquette en witglazen omranding. Grafmonument voor Conny

Rustgevend en transparant. Een matglazen golvende plaqette met witglazen omranding, opgevuld met rivierkeien voor Conny.

Meer over dit grafmonument
 

 


Urnengraf met glazen plaquette en gezaagde ruwe kei Urnengraf voor Janny

Natuurlijk en persoonlijk. Een urnengraf met een deels gematteerde glazen plaquette gecombineerd met een gezaagde ruwe kei.

Meer over dit grafmonument

 

 

Grafmonument met glazen hart en omranding van rvs Grafmonument voor Janny

Een modern en liefdevol grafmonument met glazen hart voor Janny gecombineerd met een omranding van roestvast staal (rvs).

Meer over dit grafmonument

 

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen