Grafmonumenten algemene begraafplaats Papendrecht

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, Duitsland en België. Hieronder kunt u zien welke eisen de begraafplaats in Papendrecht stelt aan het glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen grafmonument of natuurstenen grafsteen. De dikte verschilt wel; glas kan veel dunner uitgevoerd worden dan natuursteen (graniet of marmer). Een grafsteen van natuursteen heeft vaak een minimale dikte van 60 of 80 mm dik, een glazen gedenkteken of grafmonument worden door ons uitgevoerd in 19 mm.

De lijst van begraafplaatsen in Nederland willen wij graag optimaliseren. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen of heeft u een aanpassing voor de maten voor grafmonumenten op de algemene begraafplaats Papendrecht? Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons weten.

Adresgegevens:

Algemene begraafplaats
Admiraal de Ruijterweg 23
3354 XA Papendrecht
Tel: 078-7706260

Maatvoering en plaatsing:

 • Grafmonument voor eigen graf:
  • 40 x 50 x 60 cm hoog.​
 • Grafmonument voor een particulier graf:
  • ​180 x 80 x 100 cm hoog
 • Grafmonument voor een particulier kindergraf:
  • 100 x 40 x 60 cm hoog
 • Urnengraf:
  • 50 x 50 cm en een dikte van minimaal 6 cm

Glazen grafmonumenten toegestaan.

Met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een gedegen en passend advies voor een grafmonument, grafsteen, gedenkteken of urnengraf voor elke begraafplaats in Nederland, België en Duitsland. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen van glas, ook in combinatie met natuursteen, rvs en cortenstaal. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Bosch glaskunst heeft meerdere grafmonumenten geplaatst op de algemene begraafplaats in Papendrecht, waaronder:


Glazen grafmonument met rood gebrandschilderd hart en zon, zee en strand Grafmonument voor Anneke

Een liefdevol en natuurlijk grafmonument voor Anneke met een groot gebrandschilderd hart in combinatie met zon, zee en strand.

Meer over dit grafmonument


 

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen