Grafmonumenten Kerkhoflaan Den Haag

Maten grafmonumenten begraafplaats Kerkhoflaan Den Haag

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder kunt u zien welke eisen de begraafplaats Kerkhoflaan Den Haag, Zuid-Holland stelt aan het glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen grafmonument of natuurstenen grafsteen. De dikte verschilt wel; glas kan veel dunner uitgevoerd worden dan natuursteen (graniet of marmer). Een grafsteen van natuursteen heeft vaak een minimale dikte van 60 of 80 mm. Een glazen gedenkteken of grafmonument worden door ons uitgevoerd in 19 mm.

Kerkhoflaan is een gemeentelijke begraafplaats sinds 1991 en is ontworpen door de Haagse stadsarchitect Zeger Reyers. Het beheer is ook in handen van gemeente Den Haag. Er zijn, afhankelijk van het geloof, speciale delen op de begraafplaats waar geheel naar ieders wens een grafmonument of grafsteen geplaatst kan worden. U vindt hier dan ook een diversiteit bijzondere grafmonumenten, grafstenen en gedenktekens, waaronder twee mausoleums. 

Algemeen-, kinder- en urnengraven en bijzettingen

Het plaatsen van persoonlijke urnen op een bestaand grafmonument is bij de begraafplaats Kerkhoflaan in Den Haag ook mogelijk. Al onze glazen urnen worden met de mond geblazen, waardoor wij ook het persoonlijke karakter van de overledene eraan toe kunnen voegen en er altijd een unieke glazen urn ontstaat. Bij de urnenmuur kunnen naast sluitplaten ook mooie (glazen) sierurnen worden geplaatst. Naast eigen graven zijn er ook algemene graven en urnengraven waar een persoonlijk en uniek grafmonument en gedenkteken op geplaatst kan worden. Voor de  kindergrafmonumenten zijn speciale maten en eisen en mag zowel liggend als staand worden geplaatst worden. 

De lijst van begraafplaatsen willen wij graag optimaliseren. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen of heeft u een aanpassing voor de maten voor grafmonumenten op de begraafplaats Kerkhoflaan in Den Haag? Laat het ons weten.

Adresgegevens

Begraafplaats Kerkhoflaan
Kerkhoflaan 12
2585 JB Den Haag

Telefoon: (070) 350 40 36

 • Algemeen graf:
  • 100 x 40 cm (letterplaat), hardstenen zerk aanwezig op graf van 200 x 100 cm
 • Urnengraf:
  • 60 x 60 x 150 cm (plaatsen glazen urn mogelijk)
 • Eigen graf:
  • B zandgraf 180 x 80 cm (liggend)*
  • D zandgraf 200 x 100 cm (liggend)*
  • A-I zandgraf 200 x 100 cm (liggend)*
  • A-II zandgraf 200 x 150 cm (liggend)*
  • A-III keldergraf 270 x 130/150 cm (liggend)*
  • A-IV keldergraf 270 x 130 cm (liggend)*
  • A-V keldergraf 270 x 150 cm (liggend)*
 • Kindergraf:
  • Afhankelijk van locatie; standaard 40 x 50 cm 
 • Keldergraf:
  • 100 x 70* cm

* staand grafmonument of gedenkteken is toegestaan. Hoogte is afhankelijk van de locatie en ligt tussen de 60 en 150 cm.

Glazen grafmonumenten of glazen gedenktekens zijn op begraafplaats Kerkhoflaan toegestaan.

Met deze voorschriften en eisen van de begraafplaats Kerkhoflaan voor grafmonumenten, grafstenen en gedenktekens kunnen wij een uniek en persoonlijk grafmonument ontwerpen en vervaardigen van glas, natuursteen, rvs, hout, ruwe keien en cortenstaal of een combinatie van materialen. 

In onze catalogus vindt u voorbeelden per productlijn. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bosch Glaskunst heeft meerdere grafmonumenten geplaatst op begraafplaats Kerkhoflaan in Den Haag, waaronder:
 

Bijzetting in vorm van glazen zerk op bestaand graf van natuursteen Bijzetting Ronald

Een bijzondere combinatie van klassiek en modern in de vorm van een glazen zerk met fotoprint op een bestaand graf van natuursteen.

Meer over dit grafmonument

 

 

Glazen babygrafmonument met bloemen en vlinder Babygrafmonument Benjamin

Babygrafmonument voor Benjamin met lessenaar van kristal plus glas met bloemen en vlinder omringd, grote rivierkei en omringd door bergkristal.

Meer over dit grafmonument
 


 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen