Grafmonumenten H.H. Engelbewaarderskerk

Grafmonumenten H.H. Engelenbewaarderskerk Hazerswoude-Dorp, gemeente Alphen a/d Rijn

Grafmonumenten en urnen plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder kunt u zien welke eisen kerkhof H.H. Engelenbewaarderskerk in Hazerswoude-Dorp (gemeente Alphen a/d Rijn) stelt aan een glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. De dikte verschilt wel; glas kan veel dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer).

Naar grafmonumenten

De lijst van begraafplaatsen willen wij graag optimaliseren. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen of heeft u een aanpassing voor de maten voor grafmonumenten op het kerkhof van H.H. Engelenbewaarderskerk in Hazerswoude-Dorp? Laat het ons weten.

Begraafplaatsen Alphen a/d Rijn

Adresgegevens

Kerkhof H.H. Engelenbewaarderskerk 
Dorpsstraat 248
2391 CK Hazerswoude-Dorp

Maatvoering en plaatsing

  • Grafmonument voor eigen graf:
    • ​200 x 90 x 100 cm
  • Kindermonument:
    • 90 x 100 cm staand
    • 60 x 50 cm liggend

Glazen grafmonumenten toegestaan.

Bosch Glaskunst heeft meerdere grafmonumenten geplaatst op begraafplaats H.H. Engelenbewaarderskerk in Hazerswoude-Dorp, waaronder:
 

Glazen babygrafmonument met giraf Babygrafmonument voor Joy

Lief en zacht. Een glazen babygrafmonument met tekening van giraf voor Joy in roze- en grijstinten.

Meer over dit grafmonument

 


Met gestelde regels en eisen van begraafplaatsen ontwerpen en vervaardigen wij unieke en persoonlijke grafmonument glazen grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens en urnengraven in combinaties met veel verschillende materialen zoals glas, natuursteen, rvs en cortenstaal. Doe inspiratie op met onze voorbeelden van gerealiseerde grafmonumenten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen