Grafmonumenten gemeente Alphen aan den Rijn

Maatvoering grafmonumenten van begraafplaatsen in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Grafmonumenten, gedenktekens, grafstenen en urnen plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Omdat gemeente Alphen aan den Rijn meerdere begraafplaatsen heeft, geven we per begraafplaats de gestelde voorschriften en maatvoering aan. 

Niet alle begraafplaatsen zijn bij ons bekend. Wij streven ernaar de lijst volledig te maken en staan altijd open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassing van de maten van de grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons telefonisch weten of vul het contactformulier in.

Begraafplaatsen Zuid-Holland

Rekening houdend met regels en voorschriften die begraafplaatsen stellen, kunnen wij een uniek en persoonlijk grafmonument ontwerpen en vervaardigen in verschillende materialen zoals, glas, rvs, natuursteen en cortenstaal. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen per gedenkteken. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maatvoering gedenktekens dierenbegraafplaats en dierencrematorium Groenendijk

Bekijk onze grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen