Grafmonumenten Zuid-Holland

Maten grafmonumenten per gemeente in provincie Zuid-Holland

Elke begraafplaats hanteert eigen afmetingen met betrekking tot het plaatsen van grafmonumenten. Bosch Glaskunst heeft jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van glazen grafmonumenten door heel Nederland, België en Duitsland. Hierdoor zijn van veel locaties de gewenste maatvoeringen bij ons bekend. Hieronder vindt u een overzicht van bij ons bekende begraafplaatsen en de desbetreffende afmetingen.

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen compleet te maken. Mocht u de door u gekozen begraafplaats of rustplaats niet tegenkomen in de lijst, neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij ontvangen graag informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassing van de maten van grafmonumenten. 

Lijst begraafplaatsen Nederland

Voorbeelden grafmonumenten

Maatwerk

Met onze jarenlange ervaring op begraafplaatsen in Zuid-Holland adviseren wij u graag over glazen grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens en urnengraven in combinatie met materialen zoals natuursteen, rvs en cortenstaal. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen