Grafmonumenten Zeist

Maatvoering grafmonumenten begraafplaatsen in gemeente Zeist, Utrecht

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland. Hieronder kunt u zien welke begraafplaatsen er bij ons bekend zijn in gemeente Zeist en welke eisen worden gesteld aan een glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. De dikte verschilt wel. Glas kan veel dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer). Een grafmonument van natuursteen heeft vaak een minimale dikte van 60 of 80 mm. Een glazen gedenkteken of grafmonument wordt door ons uitgevoerd in een dikte van 19 mm.

Gemeente Zeist heeft meerdere begraafplaatsen in haar beheer. 

Hieronder vindt u informatie over gestelde eisen en maatvoering per begraafplaats:

 

 

 

Met gestelde regels en eisen van de begraafplaatsen in gemeente Zeist kunnen wij een uniek en persoonlijk grafmonument, gedenkteken of urn ontwerpen en vervaardigen in verschillende materialen zoals, glas, rvs, natuursteen en cortenstaal.

Wij streven ernaar de lijst volledig te maken en staan open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassing van de maten van de grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Of heeft u een aanpassing voor de maten voor grafmonumenten op de begraafplaats in Zeist? Laat het ons wetenWilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

contact


 Voorbeelden grafmonumenten

Bij deze foto's ziet u een aantal voorbeelden van grafmonumenten zoals wij ze hebben gemaakt. Bij deze voorbeelden krijgt u ook een uitleg welke materialen wij gebruikt hebben; glas, rvs, cortenstaal of natuursteen. Tevens leggen wij uit welke bewerkingen er aan de unieke grafmonumenten zijn gedaan.

Inspiratie en voorbeelden