Grafmonumenten begraafplaats Tolsteeg Utrecht

Maten gemeentelijke begraafplaats Tolsteeg Utrecht

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder vermelden wij de voorschriften en eisen die de gemeentelijke begraafplaats Tolsteeg in Utrecht stelt met betrekking tot voorschriften en regels van maatvoering en plaatsing van grafmonumenten, gedenktekens, urnen en grafstenen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument, grafsteen of zerk. De dikte verschilt wel; glas kan veel dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer).

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen compleet te maken en staan altijd open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassingen van de maten van de grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons telefonisch weten of vul het contactformulier in.

Terug naar lijst begraafplaatsen

Adresgegevens

Gemeentelijke begraafplaats Tolsteeg
Maansteenweg 1
3523 SR Utrecht
Telefoon 030 2863992

Maatvoering

 • Grafmonument voor een Algemeen graf:
  • 70 x 60 x  8 x 25
    
 • Grafmonument voor een particulier graf:
  • Staande steen 110 x 90 x 10 x 25 cm
  • Liggende steen 180 x 90 x 10 cm
    

Met gestelde regels en voorschriften van gemeentelijke begraafplaats Tolsteeg voor grafmonumenten, grafstenen, urnengraven van eigen-, algemene-, kinder- en urnengraven en gedenktekens ontwerpen wij persoonlijke grafmonumenten waarbij we gebruik maken van glas, natuursteen, ruwe kei of ruwe grafsteen, rvs, hout en cortenstaal. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen per productlijn. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! 

Bosch Glaskunst heeft meerdere grafmonumenten geplaatst op gemeentelijke begraafplaats Tolsteeg in Utrecht, waaronder:
 

Glazen zerk met fotoprints op natuurstenen zerk en pilaar Urnengraf Larisa

Kleurrijk en persoonlijk. Een urnengraf met een print van bloemen voor Larisa en een fraaie portretfoto onder glas gemonteerd op een natuurstenen zerk. 

Meer over dit grafmonument

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen