Grafmonumenten Noorderveld Nieuwegein

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland. Hieronder kunt u zien welke eisen de Begraafplaats en crematotium Noorderveld in Nieuwegein stelt aan het glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen stelt. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen grafmonument of natuurstenen grafsteen. De dikte verschilt wel; glas kan dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer). Een grafsteen van natuursteen heeft vaak een minimale dikte van 60 of 80 mm, een glazen gedenkteken of grafmonument wordt door ons uitgevoerd in een dikte van 19 mm.

Wij streven ernaar het overzicht van begraafplaatsen in Nederland te optimaliseren en staan open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassing van de maten van de grafmonumenten of gedenktekens. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen of heeft u een aanpassing voor de maten voor grafmonumenten op de begraafplaats in Nieuwegein? Laat het ons weten.

Adresgegevens

Begraafplaats en crematotium Noorderveld
Structuurbaan1
3439 MA Nieuwegein
noorderveld@monuta.nl
030 - 604 42 35

Maatvoering

  • Grafmonument voor eigen graf:
    • 180 x 90 x 110 cm hoog
  • Grafmonument algemeen graf:
    • 60 x 60 cm onder een hoekje
  • Urnengrafmonument 
    • 45 x 45 cm liggend

Glazen grafmonumenten, glazen gedenktekens en urnen zijn op de Begraafplaats en crematotium Noorderveld in Nieuwegein toegestaan.

Advies en informatie

Met bovengenoemde maatvoering en eisen van deze begraafplaats in gemeente Nieuwegein kunnen wij een uniek en persoonlijk grafmonument ontwerpen en vervaardigen in verschillende materialen zoals, glas, rvs, natuursteen en cortenstaal. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Wij hebben meerdere monumenten geplaatst op de begraafplaats Nieuwegein, waaronder:


Matglazen grafmonument met rvs voor Ellie in Nieuwegein. Grafmonument Ellie

Rustgevend met veel contrast en uiting van vrijheid. Een glazen grafmonument met rvs voor Ellie, geplaatst naast het eveneens glazen monument van haar kleindochter Noa.

Meer over dit grafmonument

 

 

Glazen grafmonument met full colour foto en fel gekleurd zand. Grafmonument Henk

Een kleurrijk beeld van Henk door golvende banen van felgekleurd grof zand en natuurfoto in full colour print op een glazen plaquette.

Meer over dit grafmonument

 

 

Inspiratie en ideeën

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen