Grafmonumenten provincie Utrecht

Maatvoering grafmonumenten per gemeente in provincie Utrecht

Elke begraafplaats hanteert eigen afmetingen met betrekking tot het plaatsen van grafmonumenten. Bosch Glaskunst heeft jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van glazen grafmonumenten door heel Nederland. Hierdoor zijn van veel locaties de gewenste maatvoeringen bij ons bekend. Hieronder vindt u een overzicht van bij ons bekende begraafplaatsen met de desbetreffende voorschriften van de provincie Utrecht.

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen compleet te maken. Mocht u desondanks de door u gekozen begraafplaats of rustplaats niet tegenkomen in de lijst, neem dan  met ons op of vul het  in. Wij staan open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassing van de maten van grafmonumenten. 

Terug naar lijst begraafplaatsen

Enkele voorbeelden van onze persoonlijke en unieke grafmonumenten op maat ontworpen en gemaakt. Elk gesprek begint met een blanco vel papier waarop keer op keer een uniek ontwerp van een gedenkteken ontstaat. Persoonlijke aandacht op ieder vlak, daar staan we voor!

Voorbeelden en inspiratie

 

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen

Door onze jarenlange ervaring op de verschillende begraafplaatsen door heel Nederland waaronder Utrecht kunnen wij u goed adviseren over grafmonumenten, grafstenen, gedenktekens en urnengraven. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen van glas al dan niet in combinatie met natuursteen, rvs en cortenstaal. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend  met ons op.