Grafmonumenten begraafplaatsen Hengelo

Maten grafmonumenten gemeente Hengelo

Grafmonumenten en urnen plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. In onderstaande lijst kunt u per begraafplaats gestelde voorschriten en eisen van begraafplaatsen in Hengelo bekijken.

Wij streven ernaar de lijst volledig te maken en staan altijd open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassing van de maten van de grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons weten via het contactformulier

Terug naar lijst begraafplaatsen

Grafmonument of urnengraf?

Op beide begraafplaatsen kunt u kiezen tussen een particulier graf of een algemeen graf.

Een particulier graf huurt u voor een periode van twintig jaar. Daarna kunt u het recht op het graf steeds met tien jaar verlengen. In een particulier graf kunnen meerdere personen worden begraven of bijgezet:

  • Maximaal twee lichamen en twee asbussen
  • Maximaal één lichaam en drie asbussen
  • Vier asbussen.

Als rechthebbende op een particulier graf bepaalt u zelf wie er in het graf wordt begraven of bijgezet. Wilt u met uw partner in hetzelfde graf worden begraven? Kies dan altijd voor een particulier graf.

In een algemeen graf wordt iemand begraven voor een periode van twintig jaar. Deze termijn kan niet worden verlengd. In een algemeen graf kunnen maximaal twee lichamen worden begraven. U kunt niet zelf bepalen wie dat zijn. De overledenen in een algemeen graf zijn meestal onbekenden van elkaar.

Doe inspiratie op met gerealiseerde grafmonumenten

Bij deze door Bosch Glaskunst gerealiseerde voorbeelden van grafmonumenten vindt u uitleg over de gebruikte materialen en de bewerkingen van glas, rvs, cortenstaal en natuursteen. Ontdek een scala aan mogelijkheden waarmee elk grafmonument of urnengraf uniek wordt. 

Voorbeelden en inspiratie

 

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen