Grafmonumenten begraafplaats Nijverdal

Maten grafmonumenten algemene begraafplaats Nijverdal

Grafmonumenten en urnen plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder kunt u zien welke eisen de algemene begraafplaats in Nijverdal in gemeente Hellendoorn stelt aan glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonumenten of grafstenen. De dikte verschilt wel; glas kan dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer). 

Naar grafmonumenten

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen compleet te maken en staan open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassingen van de maten van grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons weten via het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Terug naar lijst begraafplaatsen

Adresgegevens

Algemene begraafplaats 
Meester Ponsteenlaan 2
7443 XR Nijverdal
 

Maatvoering en plaatsing

  • Eigen grafmonumenten:
    • 100 x 200 x 125 cm (b x l x h)
  • Kindergrafmonument:
    •  70 x 100 cm 

Glazen grafmonumenten toegestaan. 

Met deze regels en voorschriften voor grafstenen en gedenktekens kunnen wij in goed overleg met algemene begraafplaats Nijverdal een uniek en persoonlijk grafmonument ontwerpen en vervaardigen in verschillende materialen zoals, glas, rvs, natuursteen en cortenstaal.

Voor persoonlijk advies neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Bosch Glaskunst heeft meerdere grafmonumenten geplaatst op algemene begraafplaats Nijverdal, waaronder:
 

Grafmonument met fuseglas in rood en zwart gecombineerd met glazen omranding opgevuld met wit bergkristal. Grafmonument voor Ineke

Modern en persoonlijk glazen grafmonument voor Ineke in rood en zwart met een door haar familie aangeleverde afbeelding erin verwerkt.

Meer over dit grafmonument

 

 

Voorbeelden grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen