Grafmonumenten Overijssel

Voorschriften en maatvoering grafmonumenten per gemeente in provincie Overijssel

grafmonumenten hengelo Iedere begraafplaats hanteert eigen afmetingen met betrekking tot het plaatsen van grafmonumenten. Bosch Glaskunst heeft jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van glazen grafmonumenten door heel Nederland, België en Duitsland waardoor van veel locaties de gewenste maatvoeringen bij ons bekend zijn. Hieronder vindt u per gemeente in Overijssel de voorschriften en maatvoering van de bij ons bekende begraafplaatsen. 

De lijst van begraafplaatsen willen wij graag optimaliseren. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen of heeft u een aanpassing voor de maten voor grafmonumenten op een van de begraafplaatsen? Laat het ons weten.

Terug naar overzicht

Naar grafmonumenten

Voorbeelden grafmonumenten

Bij deze door Bosch Glaskunst gerealiseerde voorbeelden van grafmonumenten vindt u uitleg over de gebruikte materialen en de bewerkingen van glas, rvs, cortenstaal en natuursteen. Ontdek een scala aan mogelijkheden dat elk grafmonument of urnengraf uniek maakt. 

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen