Grafmonumenten maten Begraafplaats Calantsoog

 

Maten grafmonumenten de Begraafplaats Calantsoog

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder ziet u welke eisen de begraafplaats Calantsoog stelt aan een glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. De dikte verschilt wel, glas kan veel dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marmer).

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen compleet te maken en staan open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassingen van de maten van grafmonumenten.

 

 

Adresgegevens:

Algemene begraafplaats Callantsoog
Kerkplein 1 (naast en achter de Hervormde kerk)
1759 GR Callantsoog
Tel:022421040

 

Maatvoering grafmonumenten:

  • Grafmonument voor een particulier graf:

    •  1.00 x 1.90 x 0.85 cm

  • Grafmonument voor een kindergraf:

    • 1.00 X 0.70 X 0.70 cm

  • Grafmonument voor een Urnengraf
    • 100 x 70 x 70 cm

Met de gestelde regels en voorschriften van de Algemene Begraafplaats Callantsoog voor grafmonumenten, grafstenen en urnengraven ontwerpen en vervaardigen wij persoonlijke grafmonumenten waarbij we gebruik maken van glas, natuursteen, ruwe kei of grafsteen, rvs, hout en cortenstaal. In onze Link - catalogus vindt u meerdere toepassingen binnen onze producten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend Link - contact met ons op. Wij helpen u graag! 

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen