Grafmonumenten R.K. Begraafplaats Adelbert

Maten grafmonumenten R.K. Begraafplaats Adelbert

Grafmonumenten plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder ziet u welke eisen de begraafplaats stelt aan een glazen grafmonument, gedenkteken of grafsteen. De eisen zijn meestal gelijk voor een glazen of natuurstenen grafmonument. De dikte verschilt wel, glas kan veel dunner worden uitgevoerd dan natuursteen (graniet of marme). Deze begraafplaats heeft eigen graven en algemene graven waar gedenktekens en grafmonumenten op geplaatst kunnen worden. Ook urnengraven en urnenkelders zijn aanwezig waar we naast een glazen urn ook een grafmonument kunnen plaatsen. 

Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen compleet te maken en staan open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassingen van de maten van grafmonumenten.
Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons telefonisch weten of vul het contactformulier in, zodat wij u kunnen bellen.

Adresgegevens

R.K. Begraafplaats Adelbert
Dennenweg 16
Bloemendaal
Beheerder: 06-22522860

Naar grafmonumenten

Maatvoering grafmonumenten

Op de graven worden toegelaten liggende zerken, in de maximale afmetingen 190 x 90 cm of 190 x 180 cm (voor de meervoudige familiegraven) met een minimale dikte van 12 cm.

2. Op de graven worden toegelaten staande graftekens, met een hoogte van maximaal 100 cm boven het betonraam, met een minimale dikte van 12 cm. Op de graven is grafbeplanting toegestaan over de volle lengte en breedte van het graf.

3. Op de kindergraven worden toegelaten liggende zerken en staande graftekens, conform de afmetingen van het graf met een hoogte van maximaal 100 cm.

4. Op urnengraven worden toegelaten liggende zerken en staande graftekens, conform de afmetingen van het graf met een hoogte van maximaal 100 cm.

5. Op een algemeen graf of algemeen kindergraf (voor doodgeboren kinderen of onvoldragen vruchten) worden slechts liggende graftekens toegelaten met een maximale afmeting van 60 x 60 cm. Grafbeplantingen worden niet toegelaten.

 

Met gestelde regels en voorschriften van de Rooms Katholieke begraafplaats voor grafmonumenten, grafstenen en urnengraven ontwerpen en vervaardigen wij persoonlijke grafmonumenten waarbij we gebruik maken van glas, natuursteen, ruwe kei of grafsteen, rvs, hout en cortenstaal. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen binnen onze producten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! 


 

 

Meer over dit grafmonument

 

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen