Grafmonumenten Begraafplaats St. Willibrorduskerk

begraafplaats st willebrord Grafmonumenten en urnen plaatsen wij door heel Nederland, België en Duitsland. Hieronder kunt u lezen welke eisen en regels de begraafplaats stelt aan grafmonumenten. 
Niet alle begraafplaatsen zijn bij ons bekend. Wij streven ernaar de lijst van begraafplaatsen volledig te maken en staan altijd open voor informatie over nieuwe begraafplaatsen of aanpassing van de maten van grafmonumenten. Wilt u een nieuwe begraafplaats toevoegen? Laat het ons telefonisch weten of vul het contactformulier in.
 

 

 

Begraafplaats Sint Willibrorduskerk 
Hoofdstraat 80
5473 AS Heeswijk
Telefoon 0413 291928

Plaatsing en maatvoering

 

  • Grafmonument voor eigen graf: 
    • 190 x 90 x 100 cm (l x b x h)
       
  • Glazen grafmonumenten toegestaan.

 

 

Met gestelde regels en voorschriften van Begraafplaats in St. Willebrord voor grafmonumenten, grafstenen, urnengraven en gedenktekens ontwerpen wij persoonlijke grafmonumenten waarbij we gebruik maken van glas, natuursteen (al dan niet met een ruwe kei of ruwe grafsteen), rvs, hout en cortenstaal. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen binnen onze producten. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen