Grafmonumenten en grafstenen in natuursteen

Het kan zijn dat uw wens uitgaat naar een gedenkteken van natuursteen waarin weinig of geen glas wordt verwerkt. In dat geval raadplegen wij een adviseur van een grafstenenbedrijf bij u in de buurt. Met behulp van Bosch Glaskunst ontwerpen en produceren we samen met hen het grafmonument. Wij staan achter het product en nemen u de zorg uit handen. In onderling overleg stemmen wij alles met u af, zodat u het grafmonument krijgt geleverd dat bij uw wensen past.

Nederland en België

Wij onderhouden intensief contact met natuursteenbedrijven in onder andere Benthuizen, Wateringen, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Maastricht. Ook in België hebben we goede contacten met bedrijven die natuurstenen grafmonumenten of grafzerken maken en leveren.

Voorbeelden met natuursteen

Rvs en cortenstaal

Door onze nauwe samenwerking met natuursteenbedrijven hebben we de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgebouwd met het ontwerpen en maken van complete grafstenen en grafzerken van natuursteen in combinatie met andere materialen zoals rvs en cortenstaal in combinatie met natuursteen.

Voorbeelden met rvs

Voorbeelden met cortenstaal

Meer informatie

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over materialen die wij gebruiken? Neem gerust contact met ons. U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan ons atelier in Zoetermeer. Hier tonen wij u alle materialen en laten diverse voorbeelden van gedenktekens zien.

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen