Dubbelklik om te bewerken
Werkbalk toggelen
  - + x
Start  

Glazen vensterbank

Vensterbanken: toepassing van glas in elk interieur

Glazen vensterbanken zijn stijlvol, krasvast en goed schoon te houden en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes van 10 tot 24 mm dik glas. Om een vensterbank een robuuste uitstraling te geven adviseren wij 19 mm dik glas te gebruiken. Onze vakkundige medewerkers komen de vensterbank inmeten en een paar weken later bij u thuis of op kantoor monteren. Doordat wij een breed scala aan producten voeren, zijn onze monteurs in staat om naast de montage van de vensterbank, ook kleine bouwwerkzaamheden te verzorgen.

Door investering in de juiste machines en gereedschappen, zijn bijna alle modellen en vormen in de vensterbank mogelijk. Uitsparingen, hoeken e.d. worden door ons uitgefreesd. In onze eigen werkplaats/spuiterij worden de glazen vensterbanken in bijna alle kleuren geëmailleerd of gecoat. Doordat deze laag volledig lichtdicht is, kan de vensterbank gemakkelijk op bijna elke ondergrond worden verlijmd. Is de ondergrond niet geschikt voor verlijming van de vensterbank dan verricht onze monteur de aanpassingen voor u.

Zelf inmeten en monteren

Het is ook mogelijk zelf de vensterbank in te meten en te plaatsen. Enige ervaring in doe-het-zelven is wel noodzakelijk. Voor een op maat gemaakt product hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Maak een zo gedetailleerd mogelijke werktekening van de vensterbank.
  • Maak foto’s van de locatie waar de vensterbank moet komen.
  • Geef bij bestelling duidelijk aan of het strakke maten zijn of dat het de productiematen van de vensterbank zijn.
  • De kleur van de vensterbank hangt af van het type glas; kristal plus is het meest helder, waarbij de kleur het beste tot uiting komt. Bij donkere kleuren is kristal plus niet belangrijk.
  • U kunt de vensterbank zelf ophalen, maar wij kunnen de vensterbank ook (laten) bezorgen.
  • Kit de vensterbank na montage rondom af.

Natuurlijk ondersteunen wij u bij het zelf plaatsen van de vensterbank met de nodige informatie.

Meer weten?

Met onze jarenlange ervaring in het gebruik van glas voor vensterbanken, naamborden en interieur oplossingen adviseren wij u bij het maken van de juiste materiaalkeuze. In onze catalogus vindt u meerdere toepassingen van glas in uw interieur. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Glazen vensterbanken

Interieur voorbeelden van glas

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen