Grafstenen en grafzerken op maat

Altijd persoonlijk en uniek

Zodra u onze showroom & atelier in Zoetermeer bezoekt zult u merken dat onze ontwerpers en glaskunstenaars in het adviesgesprek naast het laten zien van veel voorbeelden ook veel vragen stellen. Luisteren is in ons vak cruciaal om een goed beeld te kunnen krijgen hoe we een persoonlijk en uniek grafmonument kunnen ontwerpen en vervaardigen. Afhankelijk van het soort graf, uw wensen en het beschikbare budget kunnen we een grafsteen of grafzerk maken. Altijd persoonlijk, uniek, bijzonder en volledig op maat.

Bosch Glaskunst staat voor passie, vakmanschap en service

Bij het kopen van een grafsteen of grafzerk komt veel kijken. Bosch Glaskunst begrijpt dat. Daarom kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak. Met passie en vakmanschap begeleiden we u van de eerste schets tot de daadwerkelijke plaatsing. Wij adviseren, ontzorgen en regelen ook alle randzaken. Altijd in overleg met u en exact zoals u het voor ogen heeft. Ons vak brengt mensen samen en wij zorgen dat u kunt herinneren tot in detail. Zo kunt u bij ons zelf ook ontwerpen, meehelpen of gewoon aanwezig zijn bij elke stap in het proces tot aan de daadwerkelijke plaatsing. Stel gerust uw vraag of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag.

Voorbeelden grafmonumenten en inspiratie

Een grafmonument op maat. Bekijk hier het stappenplan…

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen