Grafmonumenten van glas met natuursteen

Waar traditie en persoonlijkheid samenkomen

Een combinatie van een grafmonument bestaande uit glas en natuursteen biedt uitkomst voor wie traditie en persoonlijkheid wil laten samenkomen. De verschillende marmer en graniet soorten kunnen een basis zijn voor het grafmonument, waarbij glas toegevoegd kan worden of andersom. Het glas kan op verschillende manieren worden verwerkt: met teksten, foto’s en bestaande uit een uniek palet van kleuren.

Zelf variëren en samenstellen

Natuursteen (bijv. marmer of graniet) en glas hebben in het grafmonument ieder zijn eigen functie en u kunt hierin zelf variëren en samenstellen. Zo wordt het glazen gedeelte vaak gebruikt om foto's, gedetailleerde afbeeldingen en (kleurrijke) teksten tot in detail naar voren te laten komen waarbij natuursteen juist de gepaste uitstraling geeft als gedenkteken. U bepaalt op welke wijze het natuursteen terug mag komen. Van alleen de rand tot een (deels) staande steen. Bosch Glaskunst maak het altijd bijzonder en persoonlijk.

Al onze grafmonumenten worden ambachtelijk vervaardigd, altijd persoonlijk en op maat.

voorbeelden glas en natuursteen grafmonumenten


Ontdek hier meer over onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen