Grafmonumenten van glas met keien / ruwe stenen

Voor een natuurlijke uitstraling

Keien of ruwe stenen kunnen worden gebruikt voor het creëren van een grafmonument met een natuurlijke uitstraling. Doordat de ruwe stenen direct uit de natuur komen zijn ze qua vorm en structuur moeilijk te gebruiken voor het plaatsen van afbeeldingen, foto’s of tekeningen. Daarom gebruiken wij vaak ook glas in het grafmonument. Glas is als neutrale grondstof ideaal omdat het zich makkelijk aanpast aan de omgeving en het materiaal waarmee je glas combineert. Juist bij het gebruik van keien en ruwe stenen is dat erg belangrijk.

Zelf de keien / ruwe stenen kiezen

Omdat keien en ruwe stenen heel erg persoonlijk zijn is de keuze bij Bosch Glaskunst enorm. In onze showroom & atelier in Zoetermeer hebben wij er altijd een aantal staan. Daarnaast werken wij nauw samen met Norvold Memorials die als importeur van keien en ruwe stenen nagenoeg alles aan ons kan leveren. Voor ideeën en inspiratie kunt u alvast hun webshop bezoeken - http://www.norvoldmemorials.nl/shop. Voor een bezoek bij Norvold Memorials heeft u een uitnodiging van ons nodig. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Ook voor het verkrijgen van een prijs uit hun webshop of meer informatie neemt u contact op met Bosch Glaskunst.

Al onze grafmonumenten worden ambachtelijk vervaardigd, altijd persoonlijk en op maat.

Inspiratie glas met ruwe keien


Ontdek hier meer over onze grafmonumenten & grafstenen...

Voor een snelle levering hebben wij ook een ruime voorraad aan ruwe keien en stenen in onze werkplaats.

Voorraad ruwe keien en stenen

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen