Grafmonumenten van glas met cortenstaal

Voor een warme uitstraling

Cortenstaal heeft als eigenschap dat het kortdurend roest. Hierdoor ontstaat er een prachtige natuurlijke bruinige kleur en geeft daardoor een warme uitstraling aan het grafmonument. Cortenstaal is in eerste instantie niet geroest en roest in de eerste periode. In tegenstelling tot het gewone staal stopt het roestproces en daardoor is cortenstaal ijzersterk. Veel gebruikt in cortenstaal voor grafmonumenten zijn de omrandingen en uitgesneden teksten. Cortenstaal is ook te gebruiken voor gebogen vormen, zoals bloemen en is een materiaal dat mooi gecombineerd kan worden met glas en natuursteen.

Een bijzondere look voor een modern grafmonument

Cortenstaal heeft dezelfde levensduur als rvs en is daarom ook hiermee perfect te combineren. Een nog bijzondere look voor een modern grafmonument. Bosch Glaskunst kan het staal bewerken in glanzend, mat of zelfs geborsteld. Ook kunt u cortenstaal gebruiken als element van een grafmonument. Onze ontwerpers kunnen ook een uniek beeld, groot of klein, van cortenstaal ontwerpen. Iets kunstzinnigs of realistisch, wij realiseren het zoals u dat wenst.

Al onze grafmonumenten worden ambachtelijk vervaardigd, altijd persoonlijk en op maat.

Grafmonumenten glas en cortenstaal


Ontdek hier meer over onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen