Grafmonumenten & grafstenen van glas

Herinneren in detail

Bij een grafmonument wordt vaak niet direct gedacht aan glas. Gelukkig brengt Bosch Glaskunst daar verandering in. Want als specialist in glazen grafmonumenten sinds 1996 weten wij als geen ander dat glas het meeste geschikte materiaal is als het om persoonlijk herinneren gaat. Afbeeldingen, foto’s en teksten komen op glas namelijk heel mooi en zeer gedetailleerd uit.

Doe inspiratie op

Glas kent vele mogelijkheden

De stijl die een bepaalde persoon reflecteert is in glas perfect uit te drukken. Een vriendelijke uitstraling creëren we met gekleurd glas, voor een strakke, moderne uitstraling kunnen we glas zandstralen, traditioneel en klassiek maken we mogelijk door een glazen grafmonument te brandschilderen en voor een kunstzinnige en creatieve uitstraling kunnen we glas fusen. Desgewenst kunnen we een foto op de achterzijde van de glazen grafsteen aanbrengen in kleur of grijswaarde.

Persoonlijk en uniek, Bosch Glaskunst maakt het

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is glas sterk en juist niet breekbaar. Het meest geschikt voor grafmonumenten is 19 mm float glas. De glazen omranding wordt aangebracht op een fundering en om te voorkomen dat u de lijm of kit ziet zijn onze glazen omrandingen aan de onderzijde van het glas volledig geëmailleerd. Emailleren kan in bijna alle ralkleuren. Wilt u echt alles in glas dan kunnen we de binnenzijde van het grafmonument zelfs opvullen met glasgrind of een geëmailleerde dekplaat plaatsen in of op het grafmonument. Wat uw wensen ook zijn, Bosch Glaskunst maakt het.

Al onze grafmonumenten worden ambachtelijk vervaardigd, altijd persoonlijk en op maat.
Ontdek hier meer over onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

Online catalogus

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen