Glazen grafmonumenten & grafstenen

De ware specialist in persoonlijke en unieke grafmonumenten van glas, sinds 1996.

Bosch Glaskunst is de ware specialist als het gaat om het ontwerpen en vervaardigen van glazen grafmonumenten en grafstenen. Al sinds 1996 hebben wij het voorrecht om persoonlijke en unieke grafmonumenten van glas te maken. Altijd op maat en volledig afgestemd op uw wensen. Want glas leent zich hier uitstekend voor. Zo maken we grafmonumenten en grafstenen van glas of u kunt glas combineren met andere bijzondere materialen en de uitstraling creëren zoals u dat voor ogen heeft:

Grafmonumenten van glas

De stijl die een bepaalde persoon reflecteert is in glas perfect uit te drukken. Afbeeldingen, foto’s en teksten komen op glas namelijk zeer gedetailleerd uit.

Ontdek meer

 

Grafmonumenten van glas met natuursteen

Een combinatie van een grafmonument bestaande uit glas en natuursteen biedt uitkomst voor wie traditie en persoonlijkheid wil laten samenkomen.

Ontdek meer

 

Grafmonumenten van glas met rvs

Voor het creëren van een industriële of juist moderne uitstraling kunnen we het grafmonument voorzien van roestvast staal (rvs).

Ontdek meer

 

Grafmonumenten van glas met cortenstaal

Cortenstaal heeft als eigenschap dat het kortdurend roest. Een prachtige natuurlijke bruinige kleur voor een warme uitstraling aan een modern grafmonument.

Ontdek meer

 

Grafmonumenten van glas met keien / ruwe stenen

Keien of ruwe stenen creëren een grafmonument met een natuurlijke uitstraling. Door daar ook glas aan toe te voegen maken we het persoonlijk tot in detail.

Ontdek meer

 

Grafmonumenten van glas voor kinderen

Glas is licht, neutraal en uitstekend geschikt voor het toepassen van kleuren, foto’s en zelfs eigen gemaakte tekeningen. Perfect dus voor kindergrafmonumenten.

Ontdek meer

 

Grafmonumenten en grafzerken altijd op maat

Afhankelijk van het soort graf, uw wensen en het budget kunnen we een grafsteen of grafzerk maken. Altijd persoonlijk, uniek, bijzonder en volledig op maat.

Ontdek meer

 

De mogelijkheden bij Bosch Glaskunst zijn eindeloos

Bijzondere grafmonumenten op maat, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Een bezoek aan onze inspiratievolle showroom & atelier in Zoetermeer is dan ook zeker de moeite waard. Inspiratie, ideeën en een persoonlijk advies op elk vlak. U bent altijd welkom.

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen