Glazen grafmonumenten & grafstenen voor meisjes

Het juiste materiaal, stijl en uitstraling

Roze, een rijk kleurenpalet of neutraal en licht. Voor een glazen grafmonument of grafsteen voor meisjes zijn de mogelijkheden legio. Of het nu engeltjes, vlindertjes, een favoriete sport of een mooie hobby is, alles kan worden verwerkt in glas. Natuurlijk hangt de keuze voor materiaal, stijl en uitstraling ook af van de leeftijd. Tekeningen, afbeeldingen, foto’s of andere afdrukken kunnen allemaal worden gebruikt in het vervaardigen van een uniek grafmonument. Met speciale glastechnieken zoals fusen, brandschilderen, zandstralen of fullcolour printen realiseren wij werkelijk alles zoals u dat wilt.

Herinneren in detail, altijd bijzonder en uniek

Bosch Glaskunst bestaat uit een vast team van ontwerpers en glaskunstenaars die staan voor hun vak. Herinneren zoals u dat wilt. Wij zijn er voor u. Wij luisteren, denken mee, nemen alle tijd en begeleiden u in het gehele traject om een bijzonder grafmonument te vervaardigen. Wij hebben geprobeerd om de grafmonumenten en grafstenen voor kinderen te verdelen in verschillende groepjes. Om extra inspiratie op te doen is het zeker te adviseren om ook in de categorieën van baby’s en jongens te kijken.

Grafmonumenten meisjes

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen