Glazen grafmonumenten & grafstenen voor jongens

Alles kan in glas verwerkt worden

Stoer of juist ingetogen dat is waar glas zich uitermate voor leent. Glas is licht en is in de breedte inzetbaar. Weinig of juist veel kleuren. Een racebaan, favoriete sport of juist een leuke hobby. Alles kan in glas worden verwerkt. Heeft u een tekening of misschien juist een tekening van een broer of zus dan kan deze digitaal worden bewerkt en in het glas worden verwerkt. Met speciale technieken zoals fusen, brandschilderen, zandstralen of fullcolour printen geven we de uitstraling mee zoals u dat wenst.

Herinneren in detail, altijd bijzonder en uniek

Bosch Glaskunst bestaat uit een vast team van ontwerpers en glaskunstenaars die staan voor hun vak. Herinneren zoals u dat wilt. Wij zijn er voor u. Wij luisteren, denken mee, nemen alle tijd en begeleiden u in het gehele traject om een bijzonder grafmonument te vervaardigen. Wij hebben geprobeerd om de grafmonumenten en grafstenen voor kinderen te verdelen in verschillende groepjes. Om extra inspiratie op te doen is het zeker te adviseren om ook in de categorieën van baby’s en meisjes te kijken.

Grafmonumenten jongens

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen