Glazen grafmonumenten & grafstenen voor baby's

Een echt persoonlijke uitstraling

Lief, klein, rustig en licht. Of juist speels en kleurrijk. In een glazen grafmonument of grafsteen voor baby's vervaardigen wij tot in de kleinste details foto's, tekeningen, afbeeldingen of afdrukken. Bijvoorbeeld door kleine voetafdrukjes of handafdrukjes in reliëf te verwerken in het glas zijn we in staat om het grafmonument of grafsteen een echt persoonlijke uitstraling mee te geven. Een dergelijke afdruk kunnen we zowel maken met inkt of gips.

Herinneren in detail, altijd bijzonder en uniek

Bosch Glaskunst bestaat uit een vast team van ontwerpers en glaskunstenaars die staan voor hun vak. Herinneren zoals u dat wilt. Wij zijn er voor u. Wij luisteren, denken mee, nemen alle tijd en begeleiden u in het gehele traject om een bijzonder grafmonument te vervaardigen. Wij hebben geprobeerd om de grafmonumenten en grafstenen voor kinderen te verdelen in verschillende groepjes. Om extra inspiratie op te doen is het zeker te adviseren om ook in de categorieën van jongens en meisjes te kijken.

Grafmonumenten baby's

Brochure aanvragen

Online catalogus

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen