Glazen grafmonumenten & grafstenen voor kinderen

Tot in detail ontworpen, vervaardigd vanuit vakmanschap

Glas is licht, neutraal en uitstekend geschikt voor het toepassen van kleuren, persoonlijke afbeeldingen, foto’s en zelfs eigen gemaakte tekeningen. Door deze kenmerken is glas voor kindergrafmonumenten en grafstenen ook verreweg het meest gekozen materiaal. Het gebruik van glas voor een grafmonument of grafsteen is net zo duurzaam als bijvoorbeeld een grafmonument van natuursteen. En het grote voordeel van glas is dat u het ook heel goed kunt combineren met natuursteen, rvs, cortenstaal of keien / ruwe stenen.

Voorbeelden kindergrafmonumenten Voorbeelden en inspiratie kindergrafmonumenten

Een kindergrafmonument van glas, transparant en kleurrijk met tekeningen, foto's en speelgoed: bekijk online de mogelijkheden voor kindergedenktekens.
 

Ontdek meer

 

Grafmonumenten voor baby's

Lief en licht. In een glazen grafmonument of grafsteen voor baby's vervaardigen wij tot in de kleinste details foto's, tekeningen, afbeeldingen of afdrukken.

Ontdek meer

 

Grafmonumenten voor jongens

Weinig of juist veel kleuren. Een racebaan, favoriete sport of juist een leuke hobby. Alles kan in glas worden verwerkt. Zo maken wij altijd bijzondere grafmonumenten.

Ontdek meer

 

Grafmonumenten voor meisjes

Roze, een rijk kleurenpalet of neutraal en licht. Voor een glazen grafmonument of grafsteen voor meisjes zijn de mogelijkheden legio. Wij maken alles in het glas.

Ontdek meer

 

Een afbeelding of tekening altijd in optimale kwaliteit

Tekeningen, afbeeldingen en foto’s verwerken in het glazen grafmonument is zeker bij kinderen veel toegepast. Vaak horen wij: “ik zou deze afbeelding/tekening of foto graag in het grafmonument verwerkt willen zien, helaas is de (digitale) kwaliteit niet goed genoeg of is de tekening veel te klein.” Door onze jarenlange ervaring is er geen bestand of tekening welke wij niet beter kunnen krijgen. Daardoor krijgen de kindergrafmonumenten in glas nu net dat beetje extra.

 

Kleurgebruik voor een speelse en vriendelijke uitstraling

Voor het creëren van een lichte toch speelse en vriendelijke uitstraling in het grafmonument of grafsteen worden er voor kinderen vaak verschillende kleuren verwerkt. Zo kunnen we kleur toevoegen door het glas te fusen, het versmelten van verschillende laagjes glas in talloze verschillende kleuren, door het glas te brandschilderen of door een full colour foto in het glas te printen.

 

Zelf ontwerpen en meehelpen bij productie en plaatsing

Bij Bosch Glaskunst werkt u altijd zelf direct samen met onze ontwerpers en glaskunstenaars. Zo werken we uw ideeën uit tot in de kleinste details, kunt u zelf ontwerpen en indien gewenst ook aanwezig zijn of zelf meehelpen in de productie en bij de daadwerkelijke plaatsing. Dat helpt bij vele een beetje. Naast dat u ziet hoe het grafmonument gemaakt en geplaatst wordt kunt u ook zien dat elke stap met respect gebeurt.

Met glas maken we altijd iets unieks en bijzonders

Herinneren zoals u dat wilt, met oog voor detail, persoonlijk op elk vlak en een schat aan kennis en ervaring. Dat is wat u bij Bosch Glaskunst kunt verwachten. Wij hebben ons vanaf 1996 gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vervaardigen van glazen grafmonumenten en grafstenen voor kinderen. In de afgelopen 20 jaar hebben we in heel Nederland, België en Duitsland daarom vele unieke en bijzondere grafmonumenten voor kinderen mogen plaatsen. Voor een adviesgesprek of het opdoen van inspiratie bent u altijd welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer.

Brochure aanvragen

Bekijk meer grafmonumenten

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen