Zwart granieten grafmonument en glazen plaquette met foto

Geplaatst op Algemene begraafplaats Begijnendijk, België

Strak en modern. Een grafmonument voor Albe met een gepolijste zwart granieten zerk en pilaren en twee glazen plaquettes en kleurenfoto. 

Gepolijste granieten zerk en pilaar
De natuurstenen zerk vormt de basis voor het grafmonument. Door het polijsten ontstaat er een prachtige weerspiegeling van de glazen plaquettes die bevestigd zijn op de zwart granieten pilaren. De plaquettes zijn met behulp van vier roestvrijstalen (rvs) afstandhouders gemonteerd op een zerk van natuursteen. Ook de zwarte pilaren en tuinstrook zijn ontworpen en gemaakt door een van onze kunstenaars.

Glazen plaquettes met foto in zuil van zwart graniet
Aan de linkerkant staat een kleine zuil van zwart gepolijst graniet. In de gezaagde sponning is een glazen plaquette verlijmd. Op de achterzijde van de glazen plaquette is een kleurenfoto van Albe geprint. De tekst 'Top kerel' en naam en data zijn diep gezandstraald en vervolgens gebrandschilderd. 

Massieve pilaar met glazen plaquette
Rechts van het grafmonument is een grote grove natuurstenen pilaar geplaatst waarop een glazen plaquette is bevestigd met vier afstandhouders van roestvast staal. De foto met naam en hartje in het zand is op achterzijde geprint. De persoonlijke tekst is diep gezandstraald en wit gebrandschilderd. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op eigen graf op de Algemene begraafplaats Begijnendijk, België..

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten en grafstenen.

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen