Glazen grafmonument met bijzondere rvs band voor Teun

Geplaatst op begraafplaats Woubrugge

Modern en strak. Een stijlvol grafmonument voor Teun, met twee glazen plaquettes en zijn eigen tekst op de band van roestvast staal.

Twee glazen plaquettes

Dit grafmonument bestaat uit twee glazen plaquettes. De achterste plaquette is gemaakt van gefused en gehard zwart glas. Aan de voorzijde is een geheel gematteerde plaquette geplaatst, waarop de naam en data helder zijn gehouden. De combinatie van de twee zorgt voor een bijzonder effect; het beeld suggereert alsof de heldere letters zwart zijn.

Rvs band met eigen tekst

Een bijzondere roestvast stalen band omarmd als het ware de twee staande plaquettes. De band is met uitzondering van de linker onderzijde geheel zwevend gemonteerd. Door deze speciale constructie lijkt het alsof de band vanuit de grond omhoog komt. 

Rvs omranding met rivierkeien

Om dit modern grafmonument is een omranding van roestvast staal, kwaliteit 316, geplaatst. De lichtgrijze door de rivier geslepen keien waarmee het graf is opgevuld, maken het stijlvolle monument af met een perfect passende en natuurlijke uitstraling.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument voor Teun na realisatie geplaatst op een eigen graf op de begraafplaats Woubrugge.

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
 

Grafmonumenten en grafstenen

Voorbeelden glas en rvs

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen