Zerk van glas en natuursteen met orchidee voor Janny

Geplaatst op Algemene Begraafplaats Maassluis

Klassiek en elegant. Een zerk van glas en zwart natuursteen met orchidee voor Janny.

Zwevende glazen zerk met orchidee
Een zwevende glazen zerk, gemaakt uit kristal plus glas zweeft boven de zerk van Star Galaxy graniet. Op de achterzijde van de glazen zerk is een orchidee in kleur geprint en contour uitgesneden.

Bronzen letters
Bronzen letters worden veel gebruikt op grafstenen en zerken. Bij deze zerk zijn de bronzen letters gemonteerd op de glazen zerk. Naast de orchidee zijn kleine kristallen verlijmd. De glazen zerk is op rvs afstandhouders gemonteerd en zweeft boven de zwarte natuurstenen dekplaat.

Lantaarn met oliereservoir
Op de zerk van natuursteen staat een graflantaarn van roestvast staal, ontworpen en vervaardigd door Bosch Glaskunst. Onder de granieten zerk is een oliereservoir geplaatst. Dit reservoir zorgt langdurig voor een echt vlammetje in de lantaarn. De tank heeft een inhoud van 5 liter waarmee de vlam minimaal drie weken continu brandt. Met een nauwkeurige instelling van het lont in combinatie met gebruik van juiste lampenolie kan de vlam zelfs twee tot drie maanden branden.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Algemene Begraafplaats in Maassluis

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van grafmonumenten

Brochure aanvragen

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen