Urnengrafmonument met glazen plaquette voor Marinus

Geplaatst op Begraafplaats Nieuwe Ooster in Amsterdam

Glazen urn met rood, wit, blauwe accenten, gebogen glazen plaquette en rvs omranding voor Marinus.

Extreem dikwandig
De unieke en persoonlijke met de mond geblazen urn met een witte basis gecombineerd met blauwe en rode accenten. Het bijzondere van deze urn is dat het blanke glas aan de buitenkant van de urn ongeveer 40 mm dik is. Door de in mat gestraalde tekening op de buitenzijde is heel mooi de diepte van de urn te zien. Onder deze urn is een extra ruimte van roestvast staal gemaakt waardoor de as deels ondergronds en deels boven grond is. Door de glazen urn te plaatsen op een rvs plateau krijgt de urn extra aandacht en wordt deze gedragen.

Gebogen glazen plaquette
Op de achterzijde van dit urnengraf is een glazen plaquette geplaatst uit floatglas. Deze plaquette is in onze oven op hoge temperatuur gebogen. De plaquette is met de bolle zijde naar voren geplaatst. De tekst in deze plaquette is diep gezandstraald, bijzonder is dat de naam en de data geheel eigen handschrift is.

Rvs omranding
Om het urnengraf monument is een omranding van roestvast staal (rvs) geplaatst. Binnen deze omranding is een op maat gemaakte rvs vaas geplaatst. Omdat de gebogen glazen plaquette voor dit urnengraf niet hoger mag zijn, is deze deels verzonken. Hierdoor kunnen er toch bloemen worden geplaatst en blijft de staande plaquette zichtbaar. Binnenin deze omranding is azul edelsplit, afkomstig uit Brazilië, geplaatst. Droog Azul grind heeft een lichtgrijze kleur. Als het nat wordt, kleurt het azul blauw.

Meer over deze urn

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een eigen graf op de Begraafplaats Nieuwe Ooster Amsterdam

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.

Inspiratie en voorbeelden

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen