Urnengraf voor vader en dochter

Geplaatst op R.K. begraafplaats St. Andreas Kwintsheul

Met dit urnen grafmonument zijn vader Dre en dochter Ilse verenigd, met ieder in eigen handschrift geschreven naam en persoonlijke toevoeging.

Glazen plaquette in twee lagen

Aan de achterzijde van het urnengraf is een glazen plaquettte in twee lagen geplaatst. Op de achterzijde van de achterste glazen plaat is de foto van Ilse geprint. Boven deze plaquette is een tweede plaquette geplaatst. Hierop is haar naam in eigen handschrift diep gezandstraald en gebrandschilderd.

Zwevende plaquette voor Dre

Aan de voorzijde van het urnengraf is een zwevende glazen plaquette voor Dre geplaatst op vier roestvaststalen afstandhouders met in zijn eigen handschrift gezandstraalde en gebrandschilderde naam. Als finishing touch is zijn hobby tot uiting gebracht met subtiel een gezandstraalde en gebrandschilderde gitaar. Op de achterzijde is een foto van Dre geprint met een lichtdoorlatende folie er overheen. 

Omranding van floatglas

Het urnengraf is omrand met rechtop geplaatst 19 mm dik floatglas. Het gehele graf is opgevuld met wit bergkristal.

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een urnengraf op de R.K. Begraafplaats St.Andreas in Kwintsheul.
 

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk urnengrafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen