Urnengraf met rvs vaas met paars in Rijswijk

Geplaatst op Begraafplaats Eikelenburg Rijswijk

Knus en rustig plekje voor het persoonlijke urnengraf, met veel liefde gemaakt en geplaatst met behulp familie, echtgenoot en kinderen. 

Kristal plus glas met rvs vaas

Het glazen grafmonument is gemaakt van kristal plus glas. De urn is rechtsachter geplaatst; half ondergronds en half bovengronds. Linksvoor staat een vaas van roestvaststaal, gemaakt in dezelfde maat. Zowel de urn als de vaas zijn paars gecoat. Ook de dibond omranding is in dezelfde kleur paars gespoten en opgevuld met ruwe blauwe edelsplit steentjes uit Brazilie. 

Gebrandschilderd eigen handschrift met foto

Het eigen handschrift is met roze gebrandschilderde letters aangebracht. De zwart-witfoto is aan de achterzijde geprint met een witte beschermfolie. 

Klein as-objectje in de vorm van een hart

Wat dit urnengraf zo bijzonder en persoonlijk maakt is dat de man en kinderen van begin af aan betrokken waren bij het ontwerpen en maken van het monument. Om hun moeder thuis te kunnen gedenken hebben de kinderen onder begeleiding van Michel van den Bosch een klein as-objectje gemaakt in de vorm van een hart. Gekleurde stukjes glas vermengden ze met de as van mama, waarna het in de oven met elkaar kon versmelten. Ok bij het monteren en plaatsen van het urnengraf was de familie aanwezig. Een deel van het traject is op film gezet. 

Bosch Glaskunst heeft het grafmonument na realisatie geplaatst op een urnengraf op de Begraafplaats Eikelenburg in Rijswijk..

De mogelijkheden voor een bijzonder en persoonlijk grafmonument zijn nagenoeg eindeloos.
Ontdek hier de mogelijkheden van onze grafmonumenten & grafstenen...

Brochure aanvragen

 

Stel uw vraag aan Bosch Glaskunst, wij helpen u graag

We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om online de juiste keuze te maken. U bent daarom te allen tijde welkom in onze showroom & atelier in Zoetermeer. Stel hieronder uw vraag. Wij informeren u snel, vakkundig en vrijblijvend.

Indien u niet gebeld wenst te worden, vul dan hierboven een 0 in

U kunt per aanvraag 3 bestanden toevoegen